Ingenting


Oredigerad.

Tröstfika


Oredigerad.
Vi satt och tröstfikade i ungefär fem timmar på barista idag på grund av att skolan hade börjat. Det kunde inte ha blivit mysigare!

Tivoli
Oredigerade.
Jag är lite kär i långslutartid på kvällar.
Imorgon börjar skolan, ÅNGEST!

Liten skit


Redigerad i picnik.
Jag vill också se ut som en av tidernas vackraste kvinnor.

Coca-cola


Oredigerad.
Jag är så lat att jag inte ens orkar ladda upp en bild. Skam på torra land.

Inspiration


Oredigerad. (Tidning : Digitalfoto, nummer sju tvåtusennio.)
De bästa inspirations tidningarna är oftast de dyraste, jag får nog be mamma köpa en till mig igen...

Baka kakor
Oredigerade.
Enorma havrekakor med nötter i, blåbärspaj med vaniljsås och kladdkaka efter eget recept (!) med florsocker.
Okej, tanten höjde mig från G till VG men jag förtjänar MVG och det kan vem som helst som har smakat det jag bakar och lagar intyga! Det är ett under att jag inte väger hundra kilogram.

Nostalgi


Oredigerad.
Jag vill, jagvilljagvilljagvill springa ute på rapsen! Jag vill, jagvilljagvilljagvill att de som sa att den blommar två gånger om året ska ha rätt. Jag saknar rapsen!

En sommardag


Redigerad i picnik.

Vinden spelar ett spratt med solen när den leker med gardinen som hänger i mitt fönster. Långsamt öppnar jag mina ögon och ler mot min gula vän som smeker nätt min näsrygg med varma strålar. Likt en katt sträcker jag varenda led i min kropp och går med bara fötter ut till solen. Några fåglars sång når mina öron. Den svala daggen på gräset glänser och min gamla gunga vaggar i den lätta brisen. Jag hör ett belåtet knarrande från gungan under mig när jag sätter mig ner. På min handflata känner jag en munter melodi spelas av en nyckelpigas smala ben. Jag sluter ögonen och ännu en gång ler jag mot solen som värmer min hjässa och jag njuter av att få se hur världen sakta vaknar upp ur sin söta sömn. En doft av äppelpaj från grannhuset letar sin in i min fräkniga näsa och väcker min mage. Med lätta steg springer jag till äppelträdet vid staketet och sträcker mig efter ett rött äpple. Hungrigt äter jag upp den fina frukten och äpplets sötma sprider sig i min mun. Försiktigt lägger jag mig ner på den mjuka och inbjudande gräsmattan. Den vackra daggen är nästan helt borta med lite hjälp av den gula vännen. Blicken har jag på de få moln som glider förbi på himmeln likt vit gräddglass. En glad visa hörs från två skolflickor som hoppar hage på trottoaren, när visan har nått sitt slut dansar de båda flickorna iväg. En radio sätts på längre ner på gatan och en lugn sång spelas på låg volym. Kanske så somnar jag till för jag märker att mina ögonlock har glidit ner igen. Full av lugn sätter jag mig upp och tar ett djupt andetag och håller kvar doften av sommaren i lungorna. Långsamt låter jag luften rinna ut igen genom näsan. En liten citronfjäril flyger förbi mitt synfält och dess pigga vingrörelser smittar av sig på mig. Jag springer smidigt över gräsmattan och avslutar i en piruett innan jag åter igen lägger mig ner. Jag märker att lugnet fyller mig igen och jag glider långsamt tillbaka till den mjuka sömnen.

Skrivet den tjugonde april tvåtusennio.


Små blommorEn liten nostalgibomb. Jag vill sitta i parken och ta det lugnt. Förra veckan (tror jag det var) såg jag det första orangea lövet i parken, ångest!
Oredigerade.

SmåglinOredigerade.

1:29


Ordigerad.
Hej, klockan är 1:29. Väldigt roligt, precis som denna skumma blomma. Hejdå.

Orangea Converse
Oredigerade.

Orkié
Oredigerade.

Utsikten från Barista


Redigerad i picnik.

Jell-OOredigerade.

Sommar


En mindre bildbomd av bilder som jag tycker är sommar...
Oredigerade.

RamlösaMed smak av mango.
Oredigerade.

Rapsolja
"Det ser ut som att solen har trillat ner på åkern."
Oredigerade.

Varma bullar klockan fyraBilder från när jag och Camilla bakade äppelmuffins med kanel på i februari i år... Känns nästan som att detta blir en nostalgiblogg med tanke på alla gamla bilder jag har lagt upp.
Oredigerade.
I natt eller vad det nu än blir  så ska vi vara först inne på bageriet klockan fyra och köpa alldeles nybakade bullar.

November Tvåtusenåtta


Detta är en del av en gunga i närheten av mitt hus. Jag antar att gungan bara var för att ha roligt.
Oredigerad.

Välkommen till min nya blogg!

Som man hör på namnet blir det en massa ord och en hel del foton.
Detta är väl.. femte(?) bloggen jag gör. Fråga mig inte varför jag tar bort mina bloggar när jag ändå gör nya sen.
Jag fotar med min Canon Eos 450D med Canon EF-S 18-55 IS och Tamron SP AF 90mm F/2.8 Di objektiv, och har så gott som alltid på mitt UV-skydd från HOYA.

RSS 2.0