Vinter


Oredigerad.

Jag var i Österrike och åkte skidor, och det var riktigt varmt. Nu när jag är hemma igen tycker jag att det är ganska kallt... något är fel där va?

Men det är ju faktiskt rätt hemskt. Det känns som att vintern smyger med iskalla händer runt halsen på livet och kramar till. Allt blir grått och dött, när snön faller blir det en smula ljusare men det är kallt. Visst är det mysigt att sitta inomhus med filtar och lat-O'boy men det är mycket roligare när vinter inte har sitt strypgrepp om livet och man kan vara fri. Jackan hänger bland en massa tjocka kläder och helst vill man bara skratta med fina människor hela natten, dagarna är ofta för varma för att göra särskillt ansträngande saker så då är det bästa man kan göra att sätta sig på en buss till en plats man trivs på. Snart så, jag känner det i hela kroppen... En smygande, krypande känsla av att våren snart är här, riktigt snart.

Inget varar för evigt


Oredigerad.

Hih-hihi-hihhihhih. Det där skulle företälla mitt host-skratt. Ja, jo.. jag har varit död i ungefär tre dagar. Verkligen död, bara legat och sovit i tre dagar. Men som tur är varar ingenting för evigt (eller döden kanske gör, men nu var jag ju bara sjuk), så jag lever igen... YAY!

Tåget


Oredigerad.

Pirr

Jag gillar den dära pirriga känslan man får på tungan när man äter fil... helst med smak av skogsbär... Men så fort jag har flingor i så blir jag stressad, jag vill ju inte att flingorna ska bli mjuka!

Magneter


Oredigerad.

Precis som två nordpolar på två magneter, stöter vi bort varandra.
Visst låter det fint? Jag kanske borde gå natur ändå, med tanke på vad jag kan komma på om fysik.

Jag vill ha sushi


Oredigerad.

Du, vet du vad torget heter som har en staty mitt på och har caféer runt omkring och om man inte är försiktigt så kör en spårvagn över en och om man går en bit bort så finns världens bästa ställe att äta sushi på?


Doften av sommar

På tal om ingenting, så vill jag dofta som solen en varm sommardag. Kan någon fixa det åt mig?

RSS 2.0