Om du älskar mig kommer jag lämna dig och om du lämnar mig kommer jag att älska dig


Oredigerad.
Av någon mystisk anledning kan jag inte ladda upp stående bilder, lagg i näsan...
-
En röd klocka ligger på hyllan, den är inte min... Jag fick låna den över veckan, sa han igår. Jaha, bara sex dagar kvar... Veckan känns lite seg. Åh, om jag bara kunde sova ordentligt skulle det säkert gå bra.

Love was in your eye

Oredigerad.
Vardagen är bara grå och jag kan inte sova, något känns konstigt. Kanske är det vintern som långsamt rullar in med sitt kvävande grepp om livet.
Jag vill ha isglass, nej jag vill ha action, nej jag vill ha isglass, nej jag vill ha action... NEJ, jag vill ha BÅDE isglass OCH action.
Jag ska gifta mig med Kenny Starfighter.
Eller dö ensam kanske, slipper lägga pengar på bröllop och skilsmässa.
För ingenting varar väl för evigt? Inte vintern i alla fall som tur är. Fasen, man borde sticka långt, långt, fucking skitlångt bort.

I love the morning, I like to listen to 4am birdies begging to feed

Oredigerad.
Jaha.. då är det höst. Och allt känns sådär alldeles stilla. Går dagarna verkligen framåt? Jo, ibland tycks de rusa fram fasligt fort. Fast.. Jag är rädd. När alla de förhållanden som verkar så perfekta krasar sönder står jag kvar och tittar mig runt omkring; de orkade inte kämpa... gör jag? Det känns som att jag står och trampar, försöker få andra att gå framåt men själv står jag kvar. Helt ärligt är jag näst intill livrädd för att historien ska upprepas. Det kryper under huden på mig och helst vill jag köpa mig nya klänningar och fiska runt med fina människor, jag vill inte stå still som om skräcken har bundit mig.

See the luck I've had, can make a good man turn bad

Det är när de förtjänar din kärlek som minst de behöver den som mest.

Jag är en vis man.

Mina tankar är så klara nu, alla frågetecken slätas ut

Oredigerad.
På tisdag ska jag tenta av matte A, mannen med spannen, jag kanske borde plugga lite.. äh skit samma.
Och på tisdag ska jag även klippa mig men sch(!), säg inte det till någon för jag har inte pengar till det än!
Har en smula dåligt samvete för jag intre träffade Malin, med aj min stackars mage, den ville bara avlida banne mig.
Och nu tänkte jag springa, men jag kom på att min väska med skor och kläder är hos Pontus i Laröd, himla tradigt för jag kan ju intre springa utan skorna. Då kanske man kan skriva några rader till istället.
Jag vet inte vad folk tänker när de tittar på mig. Inte för att man brukar veta vad folk tänker när de tittar på en, men först ser jag helt normal ut antar jag... sedan korvar ärmarna upp sig och då kanske jag inte är fullt lika normal. Usch, jag blir förvirrad.

Jag är kär i en ängel

Oredigerad.
Nu så, nu kom det en bild från tjugonionde september.
Och det senaste som hänt är väl att jag har en fungerande mobil, som man kan duscha med, ehe.
Lund är rätt fint ändå, LBS med. Eller ja, de båda tycks växa i mina ögon, fint.
Vad svårt det var att skriva något idag.. konstigt.
Varför känns det så fruktansvärt hemskt när folk du aldrig skulle glömma bort, glömmer bort dig? Och varför är det så lätt att såra någon när du själv blivit sårad, även om du inte vill såra personen, inte på ett tusen år?

RSS 2.0