I struggle to find any truth in your lies


Oredigerade.
-
Jag fick Mumford & Sons album av påskharen, jag lovar att det ska lyssnas sönder en smula. Och numera ska jag göra lös-te i en gul ubåt. Vi flyttar i helgen och jag borde ha packat med än vad jag har, men jag har veckan på mig. Dessutom måste jag ta ner alla mina bilder från dörren och det känns jobbigt.
Jag känner mig så fånig.

I was wrong thinking that I'd be strong

Oredigerade.
-
Det är väldigt varmt ute. Förra påsklovet drog jag upp mina knästrumpor så långt det bara gick, nu har jag inga knästrumpor på mig alls. Jag lyssnar på Mystery Jets, de är söta och glada. Lite så som jag känner mig (glad, inte söt). Pontus är hemma snart, det är skönt för då kan jag bara sticka iväg även om jag inte får. Jag saknar honom faktiskt nu.
Jag har gjort smulpaj med jordgubbar och vaniljsås, lite senare ska vi åka till stugan och fira påsk eller något. Onödigt.

Stay awake with me I don’t wanna go to sleep

Oredigerade.
-
Picknick i Malmö idag med Susanna och Tova. Det var himla mysigt. På Malmborgs där vi handlade fika såg vi musikant/trollkarls-nissen också, vi pratade om kycklingar med honom. Vi skrev flaskpost och kastade flaskan i kanalen. När vi kände att det var dags att gå slängde jag den sista negerbollen som ingen ville ha i vattnet och den flöt (!!!!). Och ja, jag känner att det är rätt att säga negerboll, det hette det innan då kan det heta det nu med.

This is the first day of my life. I'm glad I didn't die before I met you. But now I don't care, I could go anywhere with you, and I'd probably be happy

Pontus bild... Pojken är pro på att fota.
-
Pontus är i Paris, jag är så orolig för att han inte ska ha det bra, att han ska vara ledsen eller vad som helst. Den fina pojken ska ju inte behöva vara det. Jag saknar honom och jag hatar faktumet att jag inte kan sätta mig på bussen för att ta mig till honom för att han är inte i samma land som mig. Jag hatar att det kostar en förmögenhet om jag skulle råka vilja ringa. Jag hatar att han är så himla fin att jag egentligen skulle vilja ligga i sängen med honom och pilla på honom hela dagen. Fast egentligen hatar jag inte det, men det är ganska besvärligt att endast vilja ligga i sängen hela dagen. HIMLA PARIS. Jag försöker intala mig själv att tiden ska gå fort som satan, fast jag vet att det kommer vara segt. Tur att jag ska packa ner mig rum och slänga en massa saker. Jag har redan slängt en enorm, svart sopsäck med skräp och det är ingen skillnad på rummet, jag vet inte var alla sakerna var gömda för det ser precis likadant ut.
Åh Pontus, kom hem!

Little darling, it seems like years since it's been here. Here comes the sun

Redigerad i MacBookgrejset.
-
Igår var det första dagen man kan gå utan jacka, vi gick en promenad och åt grillat till middag.
Jag börjar bli sugen på att flytta, fyra veckor kvar och det kliar i fingrarna på mig.
Förresten, det är Pontus spetsiga axel på bilden. Han sover rätt länge på morgnarna och då får jag underhålla mig själv. Dock var att fota hans axlar inte det bästa sättet att underhålla mig på för han vaknade lite av det. Han blev i alla fall inte sur. Sur blev han istället när jag tvingade honom att prova byxor.
Jag vill köpa skivor.

RSS 2.0