Och jag vaknar med den tanken varje dag

"jag vill att du inte ska kunna hålla händerna borta från mig, jag vill att du ska se på mig mest hela tiden, jag vill att du ska vilja vara så nära mig att det inte finns någon luft emellan"

Ett blodsprängt rutnät

Oredigerad bild på Scaniabadet.
-
Jag har lyssnat på Henry Bowers en hel del.. Inte mitt fel. Och så är det fint väder idag, jag kan inte bli gladare. Det har känts som att jag ska säcka ihop totalt av allt regn, stövelanvändande och alla sniglar som ständigt legat på trottoarerna.
Vad mycket listor och märkliga saker jag skrev på bloggen innan.. Meep, jag vet inte vad jag ska fylla bloggen med. Några tips? Nä, självklart inte.. ingen läser den.

Dis moi

Oredigerad bild från taket på The Met i New York.
-
Vädret tar död på mig! Det var så himla varmt och soligt i New York och så kommer man hem till regniga Sverige som har 13 grader kallt ute mitten av juli. Jag får bädda ner mig framför Casanova ikväll antar jag.

Why don't we do it in the road?

Oredigerad.
-
Jag har packat lite, på onsdag så sticker jag till New York. Spännande är det, och jag får låna Pontus 40D, den väger megamycket! Åh, jag tror jag har lite resfeber.

Vi blev tomma ord

Oredigerad.
-
Jag sitter och lyssnar på Bon Ivers nya.
Vad får en människa att inte vilja skiljas från en specifik person men strunta i vad som händer med en annan? Om man skiljs från den personen, vad händer då? Hur långt tid tar det för tusen bitar av ett hjärta att bli en igen? Hur länge dröjer det innan hjärtat vill försvinna iväg till någon ny? Eller rentav, när börjar det göra mindre ont?
Glöm bort allt det där, inget har hänt och inget lär hända. Det bara är så ibland.. som med Seth och Summer (O.C. nörd såklart).

When they fight, they fight

Oredigerad från Polen.
-
Och så kom jag hem till Malmö och slängde in bilderna i datorn. Fasen vad slö jag har blivit när det gäller att fota. Kan man få medicin mot det? Antagligen inte.
Förresten så har jag en ny sak på upplevelselistan, att ha sett Iron Maiden. Gubbarna var awesome.
Hur fasen kan jag fortfarande vara rastlös? Hela tiden vill jag hitta på nya saker, jag vill inte ha en lugn stund.

RSS 2.0