You always get wasted, but no one notices anymore

Oredigerad.
-
Jo, det är nog dags nu att släpa med sig kameran vart man än går... Man borde ju aldrig slutat med det.
Dessutom är det åtta grader i skrivande stund, SJUKT VARMT. Fast nej.. men det är i alla fall vår och jisses vad jag har längtat efter det.
Förresten så är Black Rebel Motorcycle Club bra även fast deras namn är nästan tre meter långt. På tal om musik känner jag ett väldigt starkt behov av att köpa Mumford and Sons skivan och gå på konsert. Att gå på konsert är som att tanka en bil, fast man tankar sig själv med positiv energi så man orkar hålla igång vardagen. Men jag hittar verkligen inga konserter vilket är... TRADIGT.

I wake up every day feeling the same way

Oredigerad.
-
Hehehe, fick en rolig kommentar igår av "jävligt anonym" på det här inlägget.
Personen skriver "varför skriver du att du är gay när du skriver om att göra hjärta åt en kille? Det låter hetero."
Jag känner inte riktigt att jag behöver bevisa mig i den frågan för gay betyder även glad.
-
Idag lånande jag en bok till svenskan... den handlade om en spansk läkare som förälskat sig i en dansk kvinna men så hade han blivit jätteliten så han började bo i hennes öra. Förresten, jag läste klart boken på tjugo minuter, jag tror jag borde låna en ny som är en smula längre.

I'm tired of running

Oredigerad.
-
Snart helg, sedan ännu en skolvecka och efter det kommer helgen som knappt märks att den varit, likadant varje gång. Helgen försvinner medan det känns som att veckan släpar sig fram. Våren tittar fram då och då, blommor i rabatterna och solglimtar. Hade det blivit varm hade man kanske blivit mer uppsluppen och veckorna hade kanske gått snabbare, kanske.
-
Carl Norén med Pontus imorgon. Hans skiva är väldigt lugn, så det blir nog inget tryck direkt.. men mysigt lär det vara.

Yeah I'm just crazy, I'm fucked in the head

Oredigerade.
-
Pojke ser lite ledsen ut. Tror inte han är helt lycklig... Jag tror han kan behöva någon bättre, någon mer stabil. Stackars pojke.
-
Man kan inte konsumera sig lycklig, men nästan. För visst blir man lite gladare när rummet har fina möbler, kläderna man har på sig sitter bra och är fina och håret ser sådär bra ut? Fast man blir nog nästan gladare av att hitta gamla saker man aldrig riktigt använt och kommit på att det var rätt så fint ändå, vilken tur att det inte hamnade i papperskorgen. Fast... bara det blir vår så blir det nog bra.

RSS 2.0