Jag kanske är dum, men innan du dör kommer du också fatta att du också är dum

Två bilder från en väldigt trevlig fika från förra veckan, när jag faktiskt hann fika och inte jobbade som en idiot plus var i skolan. Idag är jag i alla fall ledig både från jobbet och skola så jag ska nog försöka träna lite och bli klart med det sista arbetet till naturkunskapen. Hej och hå!

Mitt liv är en skyddad verkstad för meningslöshet


Här är alla bilder från min första portfolio, förutom bilden på Hannah och Benjamin för blogg.se ville inte vara kompis med den. Tur att alla bilder blir så stora och högupplösta. Hur gammal är man när man äntligen tröttnar på sarkasm?

Samma nätter väntar alla, utan dig är alla kalla, långa mörka utan sömn

Två bilder från min andra portfolio (ja, andra för att jag fick ett ryck).
Fler bilder från den andra portfolion har varit uppe på bloggen innan jag visste att de skulle till portfolion. Åh, det är så himla skönt att vara klar med allt fotoarbete, äntligen. 

Jag är din om du vill ha en idiot, lägg din hand i min

Nu är det en massa långledigt, en massa pluggtid till massor av arbeten som sa göras men jag orkar inte riktigt för det är fint väder ute och då jag ju hellre ute. Jag har i alla fall fotat en hel del, och drömt om nya, fina objektiv och kameror (nä, jag får ju aldrig nog).

I will let you down, being ill, better run away, and be gone, gone forever

Jag har varit och rest igen, och lagom till att jag kom hem blev det varmt och fint väder. Utöver det så har jag köpt Johnossis nya album, ibland måste man ju unna sig.

RSS 2.0