And I know we were both too young, way back when we had our thing

Drycker från Göteborgshelger. 
Arbetsförmedlingen måste vara det tristaste stället i världen, i en och en halv timme satt jag och väntade på att mitt nummer skulle ropas upp. Och det var bara tio nummer före mig. Men nu är jag inskriven, idag var jag på intervju. Det gick bra tyckte de så nästa fredag ska jag på utbildning på hur man blir eventsäljare.. Är en smula trött på provisionsjobben nu.

Söndagspromenaden

När alla museum med gratis inträde är besökta så finns det inte så mycket mer att göra än att promenera på en söndag. Särskilt när det är fint väder.

En tråkig lördag

Tvättdag och så vidare. Rätt kul att ha med sig datorn ner i tvättstugan och dansa medan man väntar de där sista tre minutrarna innan torktumlaren är klar.

Är det drama som i Dallas?

Bilder från när vi var i Göteborg i början av hösten.
Jag har sovit på en hård tältsäng i ett rum på 8,8 kvadratmeter, ovanför mig sov Victor. Han gick till skolan för snart en timme sedan och jag är ensam, första morgonen i Göteborg. Sen ska jag på intervju och jag hoppas egentligen mest på att det ska sluta regna.

Distans är vår enda chans

Bilder från när jag var i Göteborg i början av hösten.
Den döda duvan, som låg intill en butik på en gågata med mycket människor, var det ingen som brydde sig om och jag tyckte så himla synd om den. Och att ta en bild gör väl inte mig bättre, för jag gjorde faktiskt ingenting åt att låg där. Vem tar hand om döda duvor?

Du kan skrika eller hata mig, tänker ändå alltid välja dig

Naturhistoriska museum är bra grejer, särskilt om inträdet är gratis.

RSS 2.0