Come on skinny love just last the year

Jag läser om människor, kompisar och bekanta, vissa helt främmande människor, som flyttar till höger och vänter. Berlin, London, Paris, New York, Tokyo och en hel massa av andra städer, men bara för att nämna de största. Och visst hade det varit fint med en ny stad, en ny miljö och grejer.

Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån, en rörelse i ögonvrån

Jag har glömt bort hur man klär sig varmt. Och jag har glömt bort det där med att vara sugen på att plugga. Jäkla besvär.

Find what you love and let it kill you

Med hösten kommer inspirationen, olämpligt nog. I måndags fotade jag Maiken (fler bilder kommer) i folkets park, och efter en kvart-tjugo minuter så var mina fingrar så stelfrusna att det inte fanns något mer att göra än att gå till bussen.
 

Jag är född stressig och kräver mer, kan inte bara sitta ner och se hur saker blir, då förstör jag hellre allting

Jag går på högskola nu, känner mig rätt gammal i själen nu. Fast det har kanske med den sakta ankommande hösten att göra. Hur som helst är det en minikurs och i november är den slut. Och då är jag väl åter igen utan huvudsyssla och ingen aning om vart jag ska ta vägen. Fast vi borde ju, jag och Victoria, ta våra tandemcyklar (som fasktiskt inte står i något cykelställ utan sitter på våra höfter) och möta våren i Paris. Det hade varit något.
 

RSS 2.0