Små blomsterhav

Under påsken i Skåne så var jag i stugan under en dag och det såg ut lite såhär. Veckan som gått ägnade jag mig i princip enbart åt att plugga. En tenta skrevs i fredags och det kunde väl gått sämre, reslutatet återstår att se. Att hårdplugget var över firade jag med att njuta av Göteborgs försommar. Så ja, jag lever fortfarande!

Blåvalar

Herr Blåval som jag illustrerade förra veckan.
Hej Malmö! Alla träden på mammas innergård är helt rosa och körsbärsblommiga. Och det är varmare här än i Göteborg. Jag som bara trodde att det var trams att det skillde något temperatursmässigt. 
Ikväll ska jag äntligen träffa Victoria. Egentligen tycker jag ju att hon borde flytta till Göteborg men tydligen får man inte tvinga människor till att göra sådant. Nu ska jag fortsätta läsa sammanfattningarna på den orangea bibeln (även kallad Massmedier).

Det här med kvällsmat

Mest för att det ser rätt trevligt ut med avokado, tomater och keso. Och för att det är bildbevis på att jag äter när mamma frågar om jag lever, klarar att laga mat eller har pengar så det räcker till middag. Bästa grejen är nog att jag har 20 infrysta, franska piroger och gör världens bästa grekiska sallad med kikärter till. 

Det här med narvalar

De är ju fantastiska djur. Min version av den ser dock ganska tjock och glad ut men så får det vara. Nu ska jag fortsätta kolla på youtubevideor som Victor tycker är häftiga.

We might be dead tomorrow

Som sagt, testversion av Illustrator. Och det resulterade i en Turning Torso. 
Och på tal om saker som befinner sig i Malmö, det kommer jag göra från och med nästa onsdag för tydligen är det redan påsk och röda dagar som gör att det kanske är okej att försöka tentaplugga från Malmö.

People always look better in the sun

Det regnar något ohyggligt och jag drar mig verkligen för att gå till skolan om ett par timmar (japp, sovmorgon). Så nu när jag har en testversion av Illustrator igen sitter jag och pillar istället för att läsa om massmediernas publik. Därav bilden som jag gjorde sist jag hade en testversion.

What does it take to be lonesome? Nothing at all

 
Tydligen är jag lat och har aldrig med mig min kamera, jag vet, skäms på mig när den är så dyr, den borde ju användas då. Men mobilen, den är alltid med!
De två första bilderna är från förra helgen när jag och Victor åt lunch vid fiskekyrkan (ska tydligen uttalas "Feskekörkan", men är man inte Göteborgare får man tydligen hålla sig till det svenska uttalet).
Bilderna efter det är två prommenadbilder, en på utsikten av Skansen Krona och en på körsbärsträden som börjat blomma utanför skolan. Och den sista bilden är stämpeln jag fick igårkväll när vi gick ut och dansade.
Det var allt från min mobil för den här gången, eller åtminstone allt som var värt att visas.

Tumblrhår

Nu när mitt hår i princip når axlarna så är det enda jag ser människor med spännande frisyrer, för jag borde kanske klippa mig.. eller låta det växa ännu mer. Som vanligt beslutsångets över allt.

RSS 2.0