Hej och hå

Bilder som inte har med något alls att göra på grund av har inga andra.
En saltenta är skriven och hemtentan börjar arta sig, jag nar nog läst cirka 1900 sidor kurslitteratur (om inte mer) den senaste månaden och det känns absurt. Nu: IKEA!

The arrival

En väldigt fin bilderbok jag läste (tittade i?) under julen. Den heter the arrival och rekommenderas starkt till ALLA. Magiska heluppslag och knepiga djur är ett genomgående tema.
Nu fortsätter mitt helgpluggade!

Media, sexualisering, dagordningsteorin, kaos i huvudet

Nej, det blir ingen bild. Jag har inte tid.
 
Det enda jag gör är att att sitta med näsan i en bok (oftast Makt, medier och samhälle av Jepser Strömbäck och Media, Culture and Society av Paul Hodkinson). Vid frukost, på bussen till skolan, på bussen hem, vid middag, cirka all fritid som finns. (Berätta inte för någon att på grund av detta har jag inte ens haft tid att duscha, än mindre träna.) Det börjar ta stopp i huvudet, för mycket information på samma gång, för många termer att hålla reda på.
 
Nu blev jag hur som helst irriterad när jag skulle göra en uppgift i mediepåverkan och snubblade över det här inlägget: http://hej.blekk.se/2013/10/18/bildanalys-terry-richardson-nsfw/ .
Nu önskar jag vita, smala, manliga modeller som vill äta rinnande glassar och suga på tummar medan jag fotar dem mot en vit bakgrund med på tok för stark blixt.
 
Tack och hej.

Varannan Shoreline

Bilder från Malmö när jag var där över jul och nyår.
Förra helgen kom Glückman på besök och det blev ordentlig matlagning och turistande i Göteborg.
Denna helgen är Victoria här, men hon sover fortfarande. Vilket egentligen är helt befogat för vi var på Jazzhuset igår för de hade kvällen till ära "Varannan Shoreline"-kväll. Så vi dansade i princip bort vår tomat-middag som bestod av tomat- och linssoppa, tomat- och mozarellasallad och bruschettas. Och bara för att vara extra lyxiga så gjorde Victoria fler bruschettas när vi kom hem.
Utöver det så köpte vi skor och strumpor på rea och pluggade på en trevligt café i Haga (Haga är finast).

RSS 2.0