The Grand Budapest Hotel

I måndags var jag och Victor på bio och såg en efterlängtad film, nämligen Wes Andersons nya The Grand Budapest Hotel. Jag ska nog inte avslöja något alls mer än att när lamporna tändes i salongen ville jag inte gå därifrån utan jag ville se lite tilll, vara en del av den där världen en liten stund till.
 
 

Varför får jag inte på mig dina blåjeans?

Ohej. Imorgon börjar jag en ny kurs, alltså är jag femton högskolepoäng rikare (förutsatt att jag blivit godkänd på allt). Jag har sökt en distanskurs till sommaren ifall jag skulle bli sugen på det. Och åh, sommaren. Det är lite knoppar på träden och solen skiner. Och det börjar dra ihop sig för tågluffsplannering. 

Alla för alla och en för en

Bilder från när jag var i Malmö i julas.
 
På tal om Malmö, det är just där jag befinner mig just nu. Vad har hänt?! De har öppnat en massa nya butiker på centralen och bussarna har bytt rutter, byggnaderna är flera våningar högre. Jag hänger knappt med. Och på tal om nya saker, Kent har släppt en ny låt. Mer än så behövs kanske inte sägas för jag har inte riktigt bestämt mig om texten är en hitt än. Det var allt för denna gången, nu ska jag umgås med mammas tvättmaskin lite.

RSS 2.0