Blåvalar

Herr Blåval som jag illustrerade förra veckan.
Hej Malmö! Alla träden på mammas innergård är helt rosa och körsbärsblommiga. Och det är varmare här än i Göteborg. Jag som bara trodde att det var trams att det skillde något temperatursmässigt. 
Ikväll ska jag äntligen träffa Victoria. Egentligen tycker jag ju att hon borde flytta till Göteborg men tydligen får man inte tvinga människor till att göra sådant. Nu ska jag fortsätta läsa sammanfattningarna på den orangea bibeln (även kallad Massmedier).

Det här med narvalar

De är ju fantastiska djur. Min version av den ser dock ganska tjock och glad ut men så får det vara. Nu ska jag fortsätta kolla på youtubevideor som Victor tycker är häftiga.

We might be dead tomorrow

Som sagt, testversion av Illustrator. Och det resulterade i en Turning Torso. 
Och på tal om saker som befinner sig i Malmö, det kommer jag göra från och med nästa onsdag för tydligen är det redan påsk och röda dagar som gör att det kanske är okej att försöka tentaplugga från Malmö.

People always look better in the sun

Det regnar något ohyggligt och jag drar mig verkligen för att gå till skolan om ett par timmar (japp, sovmorgon). Så nu när jag har en testversion av Illustrator igen sitter jag och pillar istället för att läsa om massmediernas publik. Därav bilden som jag gjorde sist jag hade en testversion.

RSS 2.0