London


Oredigerade.
Bilder från Londonresan i september.. kände att jag kunde ladda upp dem då jag är smått uttråkad. (Och jag redigerar ändå inte bilder? Inte pluggar jag heller!)
Nej... nu får det räcka. Jag orkar inte hitta bilder som är någorlunda bra.


Grus


Redigerad i picnik.
Jag har grus i huvudet, den ligger där och skaver. Huvudet vilar på sängen och jag rör på det så lite som möjligt, för att gruset inte ska skava. Helt plötsligt får jag ett ryck och börjar skaka häftigt på huvudet, skaka så ordentligt att gruset ska trilla ut. I takt till Ramones bästa låtar skakar jag, skakar, skakar, skakar. Jag blir helt yr och lägger sakta ner huvudet. En liten tanke flyger förbi; det skulle vara så skönt om någon satte en pistol intill min tinning och tryckte av så att den lilla kulan skulle gå rätt igenom huvudet och ta med sig allt grus ut. Men då skulle tomheten värka istället. Nej, egentligen vill jag nog bara ha en kram. En varm och trygg kram… en sådan som man kan känna värmen och tryggheten strömma genom tyget. Och ett klingande skratt, och klingandet ska finnas där av lycka.
Oi Oh, let's go. Nu skapar vi lyckan som finns i alla sockersöta filmer där vackra människa kastar sig i varandras armar och strålar av lycka.

Skrivet den tjugoandre september tvåtusennio.

Endast fina flickor blåser fina bubblor
Oredigerade.

SömnOredigerade.
JAG ORKAR INTE REDIGERA (ELLER UPPDATERA).
Ungefär sådär kul hade jag på vår studiedag i onsdags...
Jag vill kunna sova en hel natt utan några problem.

RSS 2.0