Take my breath and my whole life too, please don't let me down

"du är som en bra låt som har fastnat som man går och nynnar på HELA tiden och när man får tillgång till den så spelar man BARA den."

Förlåt, men jag tyckte liknelsen var himla fyndig.


We can play it safe, or play it cool. Follow the leader, or make up all the rules


Oredigerad.

Nu är det såhär att jag inte har fotat sedan den första september.. och alla Polen-bilder som var användbara har används, och alla andra användbara bilder med för den delen. Så.. jag tror jag skiter i alla blogga tills jag tagit tag i detta och fotat lite. Det vill säga om jag inte kommer på något väldigt revolutionerande att skriva.

Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng, lyssna till samma regn


Redigerad i Gimp.

Jag vill ju ha photoshop istället.
Fast... bilden blev ju ganska mycket bättre efter att jag pillat lite på den.

Sitter i skolan, med illustrator. Vart tog photoshop vägen?! Usch, klyddigt och jag är helt värdelös på det, till och med värre än photoshop. DÅ är det illa.
Helst vill man ju hem, eller inte hem men till Helsingborg. Ingen vettig människa kan vilja sitta i skolan till halv fyra en fredag. Fast halv fyra lär jag inte behöva sitta till.. men en stund till i alla fall.
Och på onsdag får vi skoldatorerna, sent men bättre sent än aldrig. A-klassen får dem på måndag, fast de får datorerna från datorsalen medan vi i vår klass får helt nya, mehehehe.

Better to have loved and lost than to have lived and never loved anyone


Oredigerad.

Slappna av i benen, sluta trycka emot relingen, och du faller ner i det turkosa vattnet mot en säker död.
Frestande, det hade ju varit kul att kontrollera ödet men det är en sådan egoistisk sak att göra. (Today Was Just A Downer - Adiam Dymott)

Jag köpte te idag, hos tekillen. Jag trodde verkligen inte att han skulle se bra ut, men hans hår var ju otroligt "aw"-framkallande för att inte tala om hans glädje, den bara smittade av sig och jag struntade i att regnet fullkomligt vräkte ner över Malmö.

Wasn't it you who said life was like a plastic cup; to be used and then disposed of?


Oredigerad.

Åh, jag orkar inte gå och lägga mig. Eller jag vill sova men, himla mardrömmar jag har. Känner mig helt upp-och-ner av dem.
Och jag känner att jag borde strunta skolan och alla människor i världen och bara gräva ner mig i sängen och sova en hel dag eller två.
Dessutom är jag sugen på pizza.

Hur vi betedde oss innan är skrattretande, fast i och för sig känner jag mig lik, det är nog bara du som dalar och stiger. Eller hur säger man det? Ena stunden bryr du dig inte alls, nästa bryr du dig för mycket. Fast det kanske inte är så brutalt stora skillnader, men så kanske det är det ändå. Jag vet nämligen inte, då mina mardrömmar skakar om mig ordentligt och konstiga saker händer mig mest hela tiden.

Maybe I wanna do what bunnies do with you, if you know what I mean


Oredigerad.

Åh, jag hatar att vara osäker på vad folk vill. Normalt sätt så är det inte så farligt när man inte vet var vissa människor är.. för normalt sätt så vet jag att de inte där jag inte vill ha dem och vet vart jag är.
Hmm, känner mig yr. Det där var nog helt irrelevant.

Kan kyssar förbruka allt ens syre i hjärnan?

Fifteen forever, or not. I don't want to get any older.


In the end all you can HOPE for is the love you felt to equal the pain you've gone through


Oredigerad.

Mediekunskap, prov... som ska ta ungefär sex timmar... en och en halv dag. Jag är klar innan lunch dag ett. Hoppsan.

Hur länge orkar man såra och bli sårad av den man älskar och vill för allt i världen inte lämna? När blir man så tömd på energi att man inte bryr sig längre? Varför kan ingen svara på alla jobbiga frågor man har?

UFO och MonsterPHOTOSHOP, IHIHIHI!!

Jag tror jag inte bara är beroende, jag är kär också. (Även i Pontus, inte bara photoshop.)

Och som jag önskar att du var här nu, jag vill bara höra dina hjärtslag


Oredigerad.

Veckan har flutit förbi ganska snabbt och tydligen måste man ha fyllt sexton innan den nionde september för att vara med i lilla augustpriset. Jobbigt läge när jag fyller nitton dagar senare, men det spelar ingen större roll för jag har ju ändå ingen chans.
Sedan så är det fredag imorgon, härligt och så. Äntligen få se det dära underbart fina ansiktet, få andas in den dära speciella doften. Och så sätter vi ett "och så vidare" där så det inte blir för mycket och för patetiskt.
Fast man blir väl lite patetisk...

If you weren't real I would make you up


Oredigerad.

Tänk det, om de inte funnits på riktigt. Skulle jag hitta på dem då? Leva i en dagdrömmares värld? Eller tänk om de plötsligt försvann? Hur skulle jag klara mig då?

RSS 2.0