Don't be hasty

Oredigerade.
-
Susanna är megadega söt!!  Jag var med henne i Hököpinge för en vecka sedan och fotade raps men så glömde hon sitt minneskort hemma så det blev bara jag som fotade. Raps är så himla fint, helt somrigt och det ser varmt ut. Fast det luktar illa, och det går inte bort från kläderna. Det konstiga är att jag mindes inte de dära sakerna från förra året.. eller året innan det. Har rapsen börjat lukta illa helt plötsligt?

She's got you high and you don't even know yet

Jag har gjort filluren i Illustrator i brist på bättre underållning på lektionen.
På något sätt har jag ritat MASSOR i Illustrator den senaste månaden, från horoskop figurer till Hiphopnissar. Och jag måste säga att jag gillar det. Det blir inte alls som i paint utan alla linjer blir runda och fina.

My private life is an inside joke, no one will explain it to me

Oredigerade.
-
The kooks eller inte the kooks? Lite sugen är jag...
Jag stör mig på en sak.. eller två. Att vissa inte förstår sitt eget ansvar och att de förstör för andra genom att inte ta det.. Jag stör mig även på människor som är oförmögna till att be om ursäkt. För att inte tala om personer som ljuger!
Jag har seriöst aldrig förstått vad man tjänar på att ljuga, sanningen kommer fram förr eller senare ändå. När sanningen kommer fram så spelar det ingen roll längre om sanningen var okej, för lögnen ligger som klistrad över. Tjock och ful som ett gammalt tuggummi som fastnat under skon ligger den och det går inte få bort det, man kan inte riktigt gå med de skorna mer för man fastar var man än går. Det går helt enkelt inte att lita på skorna mer.

Shut up and move with me, move with me, or, or get out of my face

Redigerad i Photoshop. HIHI!
-
The Wombats – Techno Fan
Jag sitter i skolan och gör ingenting. Eller rättare sagt, jag halvligger i en fotölj i skolan.
Det är regn utanför fönstret fast de sa att det skulle vara sol och jag blir ledsen, jag som skulle fota raps idag! Jag får se om det blir så ändå. Sen ska jag hälsa på pappa, jag är inte så jättesugen för det tar tusen år med alla bussar och jag vill inte cykla från centralen när det börjar skymma och är kallt.
Jag är sugen på att handla på second hand och vara ute om kvällarna och hitta på något roligt, det har varit vinter för länge nu. Men det är två veckor tills det officielt är sommar.

Besides, maybe this time it's different. I mean, I really think you like me

Oredigerad.
-
Jag har fått en ny mobil, hehehehe. Den är megadega awesome!
Pontus var här igår, han cyklade med mig på pakethållaren genom regnet till centralen så vi kunde köpa falafel och kebab. Riktigt mysigt var det trots det ruttna vädret.
Imorgon är det nationella i matte och jag orkar verkligen inte det. Fast sen så slutar vi ganska jättesnart och då borde det sluta regna och bli varmt klänningväder.
Hur som helst så trivs jag i mitt nya rum, jag ser solnedgångsfärgerna utanför mitt fönster.

If you love me let me go back to that bar in Tokyo

Oredigerad.
-
Jag ligger och lyssnar på The Wombats bara för att Susanna dillade lite om dem. Både igår och idag har jag cyklat till och från centralen och det är så underbart skönt. Jag liksom... rör på mig istället för att sätta mitt arsle på en jävla buss. Min nya mobil är beställd, äntligen slipper jag min spruckna skärm. Jag är sugen på att gå på någon liten konsert och jag borde verkligen det. Hmm, bra idé. Lite ont om bra konserter bara. Billie the vision and the dancers kommer i och för sig till Malmö.
Jag känner mig lite, ja. Delvis uttråkad, delvis tråkig, delvis oönskad. Delvis allt.
På tal om bilden så är jag lite nöjd med den faktiskt. Sådant händer INTE ofta.

I always thought, I would end up with you, eventually


Söt simbafisk.
Hittade tre bilder tagna med Photo Booth i en mapp döpt till "Jag elskar dig" på mitt skrivbord.
-
Vi var i stugan, fotade blommor och spelade kort. Pontus är... inte duktig på kort, men det är banne mig jag.

När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån

Oredigerad.
-
Nu är jag flyttad, från Vellinge till Malmö. Mitt rum ser skapligt ut och tv, telefon och internet är på plats. Köksbordet har dock inte kommit än, så vårt bord är fyra stycken flyttkartonger, men men. Bordet kommer inom en vecka tror jag.
På bilden är en sovande Pontus som råkat få en glitterstjärna i nacken. Det var minst en vecka tidigare jag hade packat ner dem, rätt otroligt att den hamnade på Pontus då.
Solbruna ansikten med vinterbleka magar, det har en viss charm.

RSS 2.0